Oproepen/Vacatures

 

Medebestuurders gezocht!                                                                                     

Ter uitbreiding van het huidige bestuur zijn wij op zoek naar medebestuurders!!

Momenteel ligt de nadruk op de directe invulling van een aantal vacatures binnen het bestuur.
De vacature van de penningmeester is per 1-1-2016 vacant. Daarnaast zijn wij op zoek naar uitbreiding van het bestuur, de huidige en toekomstige bezetting is te klein om het dorpsbedrijf goed te besturen. De voorkeur gaat uit naar zeven personen, op dit moment zijn het er vier.

Het bestuur is van mening dat wanneer er vernieuwing en dus uitbreiding in het bestuur komt, dit de organisatie ten goede zal komen en het mensen ook de kans kan geven om met elkaar de organisatie op geheel eigen wijze voort te zetten, dit zou ook kunnen in een andere bezetting.

Concreet is er behoefte aan gedreven personen voor de onderstaande functies:

 

Vacature bestuursfunctie: Hoofd Onderhoud en Techniek

 

 

Wij zoeken:

We zoeken mensen die op managementniveau meedenken en meewerken. Mensen die de missie van Dorpsbedrijf De Ommezwaoi, “Een bruisend bad, voor en door Valthermond” onderschrijven. We verwachten dat je strategisch sterk bent en in staat bent de organisatie op afstand te kunnen meebesturen.

Wij bieden:

De kans om in een bruisende en plezierige omgeving mee te werken aan het behouden van zwembad De Zwaoi. Je gaat samenwerken met een enthousiaste groep van over de honderd vrijwilligers, samen met de andere gedreven mede-bestuurders.
Ook het bestuurslidmaatschap is op vrijwillige basis.

Overige informatie:

Het team van bestuursleden bestuurt op hoofdlijnen, neemt financiële beslissingen, is beleidsbepalend en voorwaarden scheppend. Daarnaast draagt zij  de eindverantwoordelijkheid voor het Dorpsbedrijf.

Het bestuur vergadert minimaal eens per twee weken. Afhankelijk van de specifieke taken van een bestuurslid is de tijdsbesteding ca. 0,5 dagdeel per week.

Reageren:

Heb je belangstelling voor één van de vacatures of ken je iemand in je netwerk die hiervoor kan worden benaderd, dan vragen we je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met het bestuur.
Dit kan via Annemiek de Groot: 0599-662858 of via mail zwembad-dezwaoi@live.nl. Ook voor meer informatie kun je hier terecht.

Voor en Door Valthermond

Bestuur Dorpsbedrijf De Omme-Zwaoi

 

 

 

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers en bedrijven die bereid zijn om een reclame bord te plaatsen bij het zwembad.

Uw bedrijf zal met een advertentie op onze site worden geplaatst.

Aanmelden hiervoor kan bij De Zonnebloem ! Zie contact klik hier

 

Ieder die ons wil sponsoren of donateur wil worden kan zich nog steeds aanmelden, ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers!!!