Vacatures/Oproepen

 

Ter uitbreiding van het huidige bestuur zijn wij op zoek naar medebestuurders!

Momenteel ligt de nadruk op de directe invulling van een aantal vacatures binnen het bestuur.

Zie ook het laatste nieuws!!! Badmeester en/of badjuf gezocht!

Wat zoeken wij:

·    een algemeen bestuurslid die tevens aanspreekpunt wil zijn voor de commissie Onderhoud & Techniek;

·      een algemeen bestuurslid die aanspreekpunt wil zijn voor de commissie activiteiten en mogelijk ook interesse heeft om daarbij de PR- en communicatie te doen.

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van het bestuur omdat de huidige en toekomstige bezetting te klein is om het dorpsbedrijf goed te besturen. De voorkeur gaat uit naar zeven personen, op dit moment zijn het er vijf.

Het bestuur is van mening dat wanneer er vernieuwing en dus uitbreiding in het bestuur komt, dit de organisatie ten goede zal komen en het mensen ook de kans kan geven om met elkaar de organisatie op geheel eigen wijze voort te zetten. Dit zou ook kunnen in een andere bezetting.

Wie zoeken wij:

Wij zoeken mensen die op managementniveau meedenken en meewerken. Mensen die de missie van Dorpsbedrijf De Omme-Zwaoi, “Een bruisend bad, voor en door Valthermond” onderschrijven. We verwachten dat je strategisch sterk bent en in staat bent de organisatie op afstand mee te besturen.

 

Wij bieden:

De kans om in een bruisende en plezierige omgeving mee te werken aan het behouden van zwembad De Zwaoi. Je gaat samenwerken met een enthousiaste groep van over de honderd vrijwilligers, samen met de andere gedreven medebestuurders.
Ook het bestuurslidmaatschap is op vrijwillige basis.

 

Overige informatie:

Het team van bestuursleden bestuurt op hoofdlijnen, neemt financiële beslissingen, is beleidsbepalend en voorwaarden scheppend. Daarnaast draagt zij de eindverantwoordelijkheid voor het Dorpsbedrijf.

Het bestuur vergadert minimaal eens per twee weken. Afhankelijk van de specifieke taken van een bestuurslid is de tijdsbesteding ca. 0,5 dagdeel per week.

 

Reageren:

Heb je belangstelling voor één van de vacatures of ken je iemand in je netwerk die hiervoor kan worden benaderd, dan vragen we je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met het bestuur.
Dit kan via Annemiek de Groot: 0599-662858 of via mail
zwembad-dezwaoi@live.nl. Ook voor meer informatie kun je hier terecht.

 

Voor en Door Valthermond

 

Bestuur Dorpsbedrijf De Omme-Zwaoi