Info doelgroepen lessen

DOELGROEPEN

Zwemvaardigheid 1 2 3

Deze zwemlessen zijn zeer veelzijdig en de echte waterrat zal er veel plezier aan beleven. Er worden nieuwe zwemslagen aangeleerd zoals een beginnende vlinderslag en polocrawl, tijdens het zwemmen met kleding wordt geleerd hier drijfmiddelen van te maken en er wordt veel onder water gezwommen om attributen op te duiken en door hoepels te zwemmen.

Survival 1 2 3

Stoere zwemmers zullen graag meedoen met survival! Het is zwaar, omdat je met kleding aan zwemt.
Zo leer je niet alleen hoe je zelf kan overleven in het water, maar ga je ook heel veel klimmen, klauteren op, over en onder matten door, soms zelfs met extra kleding aan.

Ook leer je hoe je andere mensen veilig uit het water haalt, of wat je wat je juist niet moet doen wanneer iemand in nood is.

Snorkelen 1 2 3

Als je graag onder water zwemt is snorkelen jou op het lijf geschreven. Het duiken met de basisuitrusting een duikbril zodat je scherp kan blijven kijken, een snorkel om tekunnen ademen en zwemvliezen zodat je snel kan zwemmen, is een leerzame en uitdagende activiteit. Je leert je ademhaling te beheersen, je onder water te oriënteren, samen te werken en je verbeterd je conditie.

AQUASPORTEN

Aquabootcamp

Dit is een spetterende powertraining voor het hele lichaam waarbij de oefeningen zijn gericht op het ontwikkelen van kracht, conditie en coördinatie en het vraagt veel doorzettingsvermogen. De training vindt plaats in het diepe- en ondiepe bad.

Aquajogging

Sportief bezig zijn en gezelligheid staat hierbij voorop. Doordat iedere deelnemer een wet-belt om heeft (een soort drijfriem) is er geen belasting voor de gewrichten. Door de leuke maar ook intensieve oefeningen wordt er gewerkt aan conditie, kracht en coördinatie. Iedereen bepaalt zelf de intensiviteit en bewegingsmogelijkheden.