Uw bedrijf als sponsor in beeld?

 

Zwembad De Zwaoi kan niet zonder haar sponsoren. Dit is een belangrijke bron van onze inkomsten. In het eerste jaar van ons bestaan hebben  maar liefst 45 bedrijven zich met hun naam verbonden aan ons bad. Iets waar we enorm trots op zijn, dit jaar willen we proberen het aantal sponsoren te verdubbelen. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden.

Val op met een groot bord langs het bad:
Wanneer een bedrijf besluit om zijn naam zichtbaar te maken, dan kan dit door middel van het plaatsen van een bord langs de rand van het bad, op de toezichttoren of op een badhokje.

 

Vrienden van De Zwaoi:
Daarnaast hebben wij bij de ingang een groot bord met de ‘Vrienden van De Zwaoi’, waarbij ruimte is voor een twintigtal bedrijven. Op een bordje plaatsen wij de naam van je bedrijf, de website en het telefoonnummer. Deze advertentiemogelijkheid  kunnen we aanbieden voor  € 50,- per jaar.  Dit bord is echt bedoeld voor de kleine ondernemer die zo in de gelegenheid is om zijn bedrijf onder de aandacht te brengen bij het grote publiek tegen relatief lage kosten. Middels een roulatiesysteem willen wij deze ondernemers een etalage bieden voor hun onderneming, zodat zij ook daadwerkelijk zichtbaar worden binnen onze samenleving. Een win-win situatie. Tevens doet de dorpsonderneming graag zaken met de ondernemers die zich middels een bord verbonden hebben aan ons bad.

 

Er is nog meer…..
Alle sponsoren van groot tot klein, krijgen hun eigen logo met weblink op de website van zwembad De Zwaoi. De hoofdsponsoren hebben een groot reclamebord bij de ingang van het zwembad en staan vermeld op de abonnementen, de entreekaartjes en/of  in de brochure.

 

Hoe verder:
Wij hopen dat ook jouw bedrijf binnenkort zichtbaar is binnen ons dorpsbedrijf. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een mail te sturen naar:
zwembad-dezwaoi@live.nl, waarna  de sponsorcommissie contact met je opneemt over de mogelijkheden en de geldende tarieven.