Verslagen comité

Brugbeurs Valthermond 3-11-2012

 

Op 3 november jl. waren we als Dorpsbedrijf De Ommezwaoi i.o. vertegenwoordigd op De Brugbeurs in Valthermond.  Naast het werven van nog meer donateurs en vrijwilligers hebben we contacten gelegd met de plaatselijke ondernemers. Kim de Vries had zich aangemeld als vrijwilliger op het gebied van p.r. en kwam ons ondersteunen op de beurs.

Tijdens de beurs hebben zich nog vele vrijwilligers gemeld. Ook werden er gesprekken gevoerd over het voortbestaan van het zwembad. Het was ten tijden van de beurs nog spannend of de gemeenteraad op 8 november akkoord zou geven. Inmiddels weten we dat dat is gelukt. Onder de bezoekers van de stand was onder andere burgemeester Oud van Borger-Odoorn. Hij heeft een formulier ingevuld voor een donatie. Er hebben zich ook een boel bedrijven gemeld die iets willen betekenen voor het zwembad. Wij kijken terug op een geslaagde dag.

Het was een leuke beurs, veel verschillende soorten bedrijven en iedereen had er veel werk van gemaakt. Compliment voor de organisatie, want alles liep gesmeerd. De modeshow met bekende gezichten en de missverkiezing  maakten duidelijk dat we binnen ons dorp en gemeente over veel talenten van klein tot groot beschikken!

De opening werd verricht door burgemeester Marco Out. Naast lovende woorden voor de organisatie van de Brugbeurs, gaf hij ook aan dat hij trots is op het initiatief rondom het zwembad. Leuk om te horen! Corry en Thea hadden hem gevraagd om ook donateur te worden bij doorgang van de plannen. Het bleef niet alleen bij woorden, maar hij ondertekende ook echt het formulier (zie bijgaande foto).

De Brugbeurs bood ons de mogelijkheid om nogmaals de aandacht te vestigen op onze plannen. Hopelijk zijn we daarin geslaagd en kunnen we na donderdag 8 november a.s. van start met het dorpsbedrijf!